Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet torolni masok...

Hogyan lehet torolni masok tiktok fiokjat?

Figyelt kérdés
Van egy lany tiktokon aki magyarul tanul es latom hogy a kommentszekcioja csak csupa ironiabol es bullying bol all.Nagyon megsajanaltam mert annak idejen en is online bullying reszese voltam es eggyutt tudtam erezni vele.Probaltam irni neki instagrammon de nem fogad el uzeneteket.Persze most johetnek az olyan kommentek hogy semmi kozom mas eletehez meg mindenki azt csinal magaval amit akar de egyszeruen szornyu latni hogy valaki ugyanazon megy keresztul mint te.

#zaklatás #online bullying
2022. febr. 4. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván sehogy.
2022. febr. 4. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
KB. ugyanúgy mint ahogyan a mások lakásában tudod törölgetni a konyhaszekrényt.
2022. febr. 4. 20:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen es probaltam nem foglalkozni a dologgal de mindig szembe jott velem fy be.Arra sincs esely hogy reportaljam a fiokot es valahogy felfuggesszek?
2022. febr. 4. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Jelenteni tudod hátha törlik
2022. febr. 4. 20:50
 5/7 A kérdező kommentje:
De egyszeruen nem ertem hogy miert erez valaki kesztetest arra hogy nyilvanos celtabla legyen.Mi lehet ennek az oka?
2022. febr. 5. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyent nyilván nem lehet. Nagyon könnyen vissza lehetne élni vele.
2022. febr. 6. 09:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Ma már tény, hogy borzasztó rosszindulatúak és agresszívak lettek az internetes kommentelők többnyire a rant videósok hatására, akik megállás nélkül sértegették és bántották a videósokat/tartalomgyártókat. Akiben nézettséget láttak, azt lealázták amennyire csak tudták, hogy pénzt kapjanak érte...

Sajnos ez a rant műfaj sokkal több rosszat hozott, mint jót, így a Sythex és Fókuszcsoport csatornák miatt ma már egy kész harctér a YouTube komment szekció valamint egyéb közösségi oldalas komment szekció, mert menő lett ok nélkül trágár és alpári stílusban személyeskedni és kifigurázni alaptalanul embereket.

Sajnos nem tudsz tenni ezzel semmit, előbb-utóbb biztos meg fogja unni ő is, hogy ennyire sokan bántják és támadják ok nélkül és akkor majd abbahagyja.

2022. márc. 2. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!