Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Darth Maul és a Sithek eredend...

Darth Maul és a Sithek eredendően rosszakarók és gonoszak, vagy az egyszerű embereket nem bántják és békén hagyják?

Figyelt kérdés

2022. jan. 31. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
A kettő dolog nem függ össze. Ha nem rugdosol meg mindenkit aki csak az utadba kerül, hanem "csak" a munkatársaidat vered agyon, az ugyanúgy gonoszság.
2022. jan. 31. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
Palpatin is csak jót akart,nem bántott igazából senkit.
2022. jan. 31. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A sithek áttaposnak bárkin aki az útjukba a áll. Nem válogatják meg az eszközeiket bármire képesek a hatalom elérése érdekében. Sith kódex:

Nincs béke, harag van.

Nincs félelem, hatalom van.

Nincs halál, halhatatlanság van.

Nincs gyengeség, sötét oldal van.

Én vagyok a sötétség szíve.

Nem ismerek félelmet, de félelmet okozok az ellenségeimnek.

Én vagyok a világok pusztítója.

Ismerem a sötét oldal hatalmát.

Én vagyok a gyűlölet lángja.

Az egész univerzum előttem hajol meg.

A sötétségnek áldozom magamat, ahol igazi életet találtam a világosság halálában.

2022. jan. 31. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Attól hogy gonoszak, hatalomvágyók és kegyetlenek, az még nem egyenlő azzal hogy minden random embert aki az egy kilométeres körzetükbe kerül legyilkolnak. Nyilván akivel nem volt semmi dolguk és nem került az útjukba azt nem bántották.
2022. febr. 1. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!