Az idei Shawn Mendes koncertet átrakták 2023. június 16-ra. Én már megvettem a jegyeket, így is érvényes a jegyem?
A budapesti koncert új dátuma: 2023.06.16.
Az eredeti időpontra megváltott jegyek érvényesek az új előadásra.
Mert te csak azért jársz koncertre, hogy össze tudj jönni bármelyik előadóval is?🤦♀️
Mivel ő egy külföldi előadó nem mindennap jár fellépni MO-ra. Egyértelmű aki szereti és tud elmegy rá... minden hátsó szándék nélkül bármilyen hihetetlen is.
Mert te csak azért jársz koncertre, hogy össze tudj jönni bármelyik előadóval is?🤦♀️
Mivel ő egy külföldi előadó nem mindennap jár fellépni MO-ra. Egyértelmű aki szereti és tud elmegy rá... minden hátsó szándék nélkül bármilyen hihetetlen is.
A kérdező csak egy fiatal liba aki szerelmes Shawn Mendesbe mert szépfiú. Körülbelül Shawn Mendesnek csak lányokból áll a rajongó tábora aki a cuki selyemfiú kinézetre vannak ráizgulva. Cameron Herrin meg Tom Holland rajongó tábora is csak ilyen felszínes , külső számít féle lányokból áll.
Állítsál már a modorodon :) egy rossz szót nem mondtam, neked főleg, úgyhogy rohadtul nincs rá okod hogy "fiatal liba" - nak hívjál. Nem én tehetek róla, hogy elnyomásban élsz, szóval ne rajtam töltsd ki a szarságaid🤷🏻♀️
Kiérdemelted te liba , hogy annak hívjalak. Inkább menjél tüntetni a többi üres fejű felszínes tini lánnyal , hogy engedjék el Cameron Herrin büntetését mert túl jóképű a börtönhöz. Másra nem vagy jó egyébként sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!