Van olyan tippmix taktika, amivel van is esélyem nyereségben lenni hosszú távon? Van, aki ebből él. Aki tudja a titkot, legyen szíves megosztani.

Az első hozzászólás teljesen felesleges. Az elején amit ír, az egy nagy baromság, a végén meg még ő is megcáfolja...
Tökéletes taktika nincs, csak amiatt nem leszel nyereséges.
A legjobb módszer, hogy 1.80 és 2.20 közötti szorzókat keresel, azokra fogadsz egységes téttel, és kb. 55-60%-os találati aránytól már nyereséges vagy.
Ez nem könnyű, nem véletlenül csak a sportfogadók 3-4%-a nyereséges. A kisebb meccseken könnyebb ezeket eltalálni, ahol az oddsmesterek nem tudják pontosan belőni az esélyeket. A nagy bajnokságoknál, amcsi ligáknál annyira ki van centizve minden, hogy ott nehéz a magad oldalára fordítani a szorzókat.
Ha van kérdésed, kérdezz nyugodtan.

#2: Miért is lenne baromság az a közismert tény, hogy aki nagyobb téttel játszik, az lényegében a papírforma oddsok megjátszásával is komoly pénzeket nyerhet? Nem azt mondtam, hogy ezzel tuti nyereséges lesz, hanem azt, hogy a legnagyobb esélye ekkor lehet. A végén pedig nem megcáfoltam magam, hanem ennek a taktikának a veszélyeiről szóltam.
Pár éve otthon, papíron (játékon kívül) eszerint a szisztéma szerint tippeltem és képzeld el: pár hónap alatt bőven pozitív lett a mérlegem. Más kérdés, hogy a valóságban nem mertem ekkora téttel játszani és nem is fogok.
Ami pedig a te módszeredet illeti: én hasonlót szoktam játszani, kissé magasabb szorzókkal (2.10 és 2.50 köztiekkel), de általában mindig a legalacsonyabbat választva a 3 kimenetel közül. Mégis az esetek többségében kifordul, azaz az esélytelenebb csapat nyer. Ennek ellenére maradok ennél a módszernél és a tétet sem emelem. Nem akarom mindenáron visszanyerni az eddig felhalmozott mínuszomat. Így függővé sem válok.

2: Azért baromság, mert ez az egész nem így működik, nem vagy tisztában alap dolgokkal. Nincs olyan, hogy megteszed az 1.20-as hazaiakat, és így könnyen tudsz profitálni. 1.20 szorzó az 1.20, egyik sem lehet sokkal esélyesebb a másiknál.
Ez olyan, mint amikor azt kérdezik, hogy melyik sporttal lehet a legkönnyebben nyerni... az odds egy valószínűség.
Ha te a 2.10 és 2.50-es szorzókra teszel, és a 3 esély közül az a legkisebb, akkor sem valószínű, hogy az fog bejönni. Ha a hazai csapat szorzója mondjuk 2.30, akkor annak a valószínűsége 40% körül van, a másik kettőre meg (hogy valamelyik azok közül bejön) 60%.
Elméletben lehet, hogy jól néz ki, amit írsz, de ha szerinted nyer a srác 4-et, 5-öt, és utána ahogy mondtad bukik kettőt, akkor milyen lelki állapota lesz? Hogy fogja magát visszahozni? És simán lehet, hogy amíg a bukókat visszaszedné 10 (!!!) meccs alatt, jön még 2-3 bukó. Van egy elméleted, sosem próbáltad élesben, és megpróbálod bebizonyítani. Rossz úton jársz.
A kérdezőt nem az elméletek érdekelik, hanem az ami már bizonyított.
1.20-as single fogadásokkal nem fogsz nyerni hosszútávon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!