Miért ennyire nyers az Euphoria című sorozat?(2.évad)
Figyelt kérdés
Az első se volt semmi, de az a rengeteg meztelenség, nemi szerv, erőszak, nem semmi..
Melyik korosztálynak készül a sorozat?
Zendaya karaktere viszont direkt ilyen szemérmes, vagy a színésznő nem vállalt pucérkodást?
2022. jan. 14. 20:43
1/11 anonim válasza:
Nem tudom már az első évadban mennyi nemiszerv meg meztelenkedés volt, de mintha most több lenne. Szerintem az is benne lehet Zendaya nem akar vetközni, a Cassie-t alakító Sydney Sweeney pedig konkrétan a melleiből él, szóval nyilván ott vetközik ahol tud.
2/11 anonim válasza:
Cassien kivul a tobbi “főszereplő” nem nagyon mesztelenkedik, Zendaya tuti azt mondta hogy o nem, meg a Fez is eltakarta ott lent. Nekik van tartásuk.. Cassiet sajnalom(azaz Sydneyt) mert szep lany, de minden filmben es sorozatban pucerkodik, valoszinu o a valo életben is olyan, mint az eufóriában.
5/11 anonim válasza:
Ja, lassan mar a térdét verdesi csoronak fuj
6/11 anonim válasza:
Nem a kérdéshez tartozik, de mi ez, hogy fúj lógnak a mellei? :D Akik ezt írják azok felfogják, hogy egy természetes mellre hat a gravitáció? Csak a szilikon mell az ami ekkora méretnél áll, mint a cövek..
7/11 anonim válasza:
Természetes hogy log, de nem is mutogatjuk indokolatlanul egy hires sorozatban..ha Zendaya /aki a főszereplő/ kibirta pucerkodas nélkül, akkor o miert nem?😂
8/11 anonim válasza:
Mert ő ebből él, hogy nagyon a mellei. Ha beírod a nevét a Googlebe egy csomó meztelen fotót találsz róla.
9/11 anonim válasza:
Tudjuk. De ez nem színészet, hanem krvázgatás. Egész sorozatból o a legidegesitobb, legszarabb karakter. Foleg azert is mert latszik nem sokat szineszkedik, hanem igazabol is ilyen.
10/11 anonim válasza:
Azért Zendaya es Sydney között van különbség. Rue szerepére csak Zendayat akarta a rendező, ezért ő megszabhatta azt a feltételt, hogy nem meztelenkedik. Sydney viszont egy casting során került be.
Azt pedig honnan tudod, hogy a valóságban is ilyen, ismered?
Félreértés ne essék, én sem akarom minden 2.képkockában a melleit bámulni, én is soknak érzem az olyan jeleneteket. De ezt nőként is sértőnek érzem, hogy ilyen stílusban, hogy "fujj" kell egy személy testéről beszélni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!