Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vélemény GIBBI-ről?

Vélemény GIBBI-ről?

Figyelt kérdés
Kevés embert ismerek, aki tudja, kiről van szó, de aki mégis akár egy videójába is belefutott, mit tapasztalt? Elég furcsa, mert engem sosem érdekelt a minecraft, de az ő videóit bármikor szívesen megnézem. Intelligens, jól összeszedett, szimpatikus, nekem tökre bejön, amit csinál. Egy rossz szót nem tudok mondani róla, viszont kíváncsi lennék, hogy ti mit gondoltok róla.

2022. jan. 10. 20:18
 1/3 Bögyös Dávid ***** válasza:

Van véleményem róla.

Most egy 14 éves válaszát láthatod.

Először elmesélném, hogy hogy ismerkedtem meg a minecraftal. Talán PGT Dani volt az egyik első videós, akit találtam, ha rákerestem arra a keresőben, hogy minecraft. Van egy teóriám, ami az, hogy az iskolába egyszer meghallottam eme híres játék nevét(de valahol biztos meghallottam), ami nem is lenne csoda. Majd logikusan következik, hogy kíváncsiságból rákerestem, és az elsők közt dopta ki Dani videóit. Volt egy introja, ami elég érdekes volt. Tehát még a videó sem kezdődött el, de már érdekelt a Dani és a minecraft. Ez kisiskolásként volt, olyan második környékén, lehet, hogy első és második közti nyáriszünetben, de ez nem biztos. Emlékszem a jellegzetes hangjára, amit mai napig mélyen őrzök a szívemben. Nagyon megtetszett a játék, még kb. 8-9 éves fejjel. Tehát tetszett a videós hangja, és személyisége, + a játék is, amiben játszott. Meglett nekem is a játék, a tört 1.8. , ami apa egyik akkori barátjától lett megszerezve, de tőle sok játékot és filmet, bármit lehetett kérni: megkereste, és odatta, szóval jó kutatómunkát végzett, ha nem is volt meg neki az, ami kellett. Így meglett a játék, és játszottam is vele, tehát egyik időben egy idejig Dani videói felett voltam, másikban meg a játékban. Tehát én nem megutáltam a játékot Dani videói álltal, hanem pont ezért kezdtem el játszani, mivel érdekes volt, és ezért a történetért nem szeretem, akik azzal jönnek, milyen szarok is ezek a videósok. Legalább UborCraft csak azt mondta, hogy az jó, hogy történeteket talál ki, csak azzal volt a baja, hogy beletesz ilyen videósokat, meg híres embereket, és hogy nem danit szeretik a nézőők, hanem azokat a karaktereket, akik a videókban szerepelnek. ÉS EZT AZONNAL CÁFOLOM: Én akkor is a régi Danit fogom szeretni. Kedves UborCraft, lehet, hogy téged is azért ismertelek meg egyálltalán, mivel a minecrafthoz kapcsolódó érdeklődési köröm elvezetett hozzád is. Nem te voltál az, akihez szebb emlékek kötnek: hozzád nem kötnek ilyen szoros emlékek, mint Danihoz, tehát Dani mellett fogok kiállni pont ezért, mert őt szeretem, és nem holmi videósokat, akik azt hiszik, hogy ők a menők csak azért, mert háromszor több feliratkozójuk van, amihez persze egy k@rva nagy egó is csatlakozik. Olyan k@rva nyugodtan mondja végig a videót eme szuper vidis, hogy beb@sznám a pofáját. Hogy lehet így beszélni egy ilyen mély háttértörténetű csatornáról, Daniékról, akik csak fiatal videósok, ahogy te is UborCraft, akik a saját érdeklődésük szerint gyártják a tartalmakat, és szerették csinálni, és amikor ezekre a videókra jó visszajelzés érkezett bizony nem voltak restek kihagyni a további részeket. És mekkora csodálkozás volt a videóba UborCrafttól, mikor meglátta, hogy van saját gonosz ikertestvére Daninak is! Igen Ubi. Bizony nem téged akar, vagy mást ledegradálni egyes tartalma, hanem történeteket találki, és egy szép napon például te jutottál eszébe. Elmondom, hogy zajlott le ez a gondolat.

"Tényleg, kéne csinálni egy szupi videót Cebéről, úgyis nagyon tetszett amit ő csinált, csinál, legyen már egy videó, amiben a másik karakter a történetben hozzá kapcsolódik! Na, találjuk ki, de szupi lessz egy ilyen sztori."

És elkezdett dolgozni egy újjabb videón. Ő nem gondolt arra, hogy pont azért, mert egy random játékos barátja felmegy az Ubi szkinyével, és eljátszanak egy jelenetet, majd jön Ubi, aki felháborodik ezekre a tartalmakra! Ők csak alkottak, mivel szerették a minecraft világát, és még mit szerettek? Hát például Ubit, hát akkor belerakják érdekességként. Azt hitték, hogy Ubi velük lessz, mivel ő is minecraft videós, erre ellenük fordul egyszer csak: senkinek nem kívánom, hogy arra a napra ébredjen Daniék szemszögéből, amikor elindította a botrányt az UborCraft videója.

Szóval én teljesen ezek az utált minecraft videósok oldalán állok. Emellett Gibbi csatornája meg azt az űrt tölti ki, ami az ő műfajához tartozik. A szórakoztató érdekes, meseszerű kalandokat pedig Dani szolgáltatta a minecraft világában, és miért ne csinálhatná azt, amit szeretett volna? Azt is szerettem, hogy benne volt és van a lelkesedés, De ott azért valami megtört és megváltozott, a nagy lelkesedés és küzdelmek után jön egy kedvelt videóstársuk, aki ellenük fordul.

.

.

GIBBI - YouTube

Na de nagyon rátértünk az érzelmekre, közben ennek a válasznak Gibbi csatornájáról kéne szóljon.

Ő is egy nagyon különleges személyiség. A Minecraft: Eredet sorozatával őrület, milyen mélyen megy bele a minecraft háttértörténetébe, ami másik szemszögből közelíti meg a kreativitást, és a történeteket, a meséket, legendákat.

Persze Daninál is, ha akarunk, találunk rossz lépéseket, és így valószínű Gibbinél is, de mindenkinél vannak, tehát ha valakit a félrelépései miatt utálunk, mindenkit utálnunk kéne, mind a 8 milliárd embert ezen a bolygón. Párszor mindenki hibázhat, de ezek a videósoknál az a külömbség, hogy olyan dolgokat próbálnak rámosni, amit sosem tett, és/vagy egy kis hibáját óriássá szeretnék tenni: ahogy szokták mondani, hangyából csinál elefántot.

Szóval szerintem Gibbi csatornája egy fantasztikus csatorna, ha valaki például el szeretne mélyülni a minecraft mély és sötét rejtelmeiben, de ha egy játékosabb, mesés nevetős világra vágysz, akkor meg irány a PGT Dani csatorna.

máj. 28. 10:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Hű, köszönöm a választ! Nem akarsz valahol beszélgetni?
júl. 18. 20:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Van egy-ketto kerdesemmm
júl. 18. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!