Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyire gaz vagy mennyire...

Mennyire gaz vagy mennyire vagyok lemaradva ha 18 évesen meg nem ittam nem buliztam soha?

Figyelt kérdés
Késő elkezdeni vagy nagyon gaz hogy sose jártam ilyen helyekre? Úgy érzem hogy kimaradok valamibol.

2022. jan. 10. 16:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Hány evesek szoktak lenni ilyen hazibulikban?
2022. jan. 10. 16:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagyok. Utoljára általános iskolában voltam suli buliban, ott se maradtam sokáig, és lényegében ropit ettem végig. Nem is értem, minek mentem... táncolni nem szeretek (diszkót csináltak az egyik nagyobb teremből, de nem ám valami gagyi xart), barátból nem sok volt akkor sem. Később sem kaptam kedvet a dologhoz. Inni, hát néhány évvel ezelőtt az egyik barátnőmmel volt néhány alkalom, hogy itthon nálam italozgattunk, én krémlikőrt, ő bort. Egyszer pedig írási célzattal bejelentettem itthon, hogy lerészegedek másnap este (pocsék az alkohol tűrésem, egy egész üveg krémlikőr se ment le, de én már telefonon a padtársamat, és a buszon mellette ülő ismeretlen nénit kérdeztem (ki voltam hangosítva) a szexuális életéről, meg instant levest akartam csinálni, de röhögve a földön kötöttöm ki... és a padtársam rávett, hogy másnap kísérjem el hajat festeni a világ végére, stb). Írási célzatra kiváló volt, de máskülönben már se barátnővel, se csak úgy, se semmikor nem iszok, ha pedig megtörténne, akkor is csak a karamellás krémlikőrt tudom jóízűen kortyolgatni. Egyszerűen nincs rá igényem, pedig itthon 20+ üveg alkohol van, mert apám azt kap ajándékba boldog-boldogtalantól, miközben félévente egyszer iszik egy-két kupicányit.

Semmi ciki nincs benne. Ha neked nincs rá igényed, nincs miről beszélni. Az lenne a gáz, ha buliban vagy ismerős/ismeretlenek között feszengenél, mert nem érzed jól magad, és ezt pontosan tudtad előre, hogy így lesz - de te voltál. Millió más élményt lehet szerezni. A buli is mindenkinek más. Volt osztálytársaimnál alap a hangos társaság és a sok pia, részegségig, csak mindig marad valaki, aki figyel a többiekre, hogy ne legyen gond, de egyébként hülyülnek. Nekik ez a buli. Én azt nevezem egyszemélyes bulinak, hogy írok, rajzolok, festek, zenét hallgatok, zenét hallgatok és írok, írok és horrorfilmet hallgatok a háttérben, de néha a takarítás is buli tud lenni zenével párosítva.

2022. jan. 10. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
28 vagyok és sosem voltam buliban vagy ilyesmi helyen, simán mert elég erőteljesen introvertált vagyok. Sört néha iszom, de azt sem hogy lerészegítsen, simán csak szeretem, havi 2-3 doboz nem hiszem hogy nagy mennyiségnek számít.
2022. jan. 10. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
egyaltalan nem gaz...ez a sajat döntésed
2022. jan. 11. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!