Ha rendeltem valamit aliexpressen es nem vettem át mert nem értemrá és azt irja hogy megsemmisítik akkor a pénztse kapomvissza?
Figyelt kérdés
Irtam az ügyfélszolgálatnak és ezt írták
"feladó utasítására a megjelölt csomag megsemmisítésre kerülnek"
2022. jan. 9. 15:51
1/3 anonim válasza:
Jó eséllyel ez inkább a béna fordítás lesz, és törlést értenek alatta, amgyarul a csomag megy vissza a feladónak, a küldemény törölve. Sok logika nem volna abban ha bedarálnák a nem átvett küldeményeket ahelyett, hogy menne vissza a feladónak.
2/3 A kérdező kommentje:
És utána vissza lehet kérni a pénzt vagy visszadják?
2022. jan. 9. 16:16
3/3 anonim válasza:
Az üzenetet, mármint hogy megsemmisítik az Aliexpressz írta.
"Sok logika nem volna abban ha bedarálnák a nem átvett küldeményeket ahelyett, hogy menne vissza a feladónak."
Aki itt bedarálhatná, ahelyett hogy visszaküldené, az a Magyar Posta.
De nem fogja bedarálni és visszaküldeni se, mert ki is fizetné a visszaküldést?
A küldő viselje a költséget, mert Te egy megrendelt csomagot nem vettél át, és utalja vissza a pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!