Hány naponta jön kérdõív yougov oldalamra?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 23:19
1/7 anonim válasza:
én nemtom, mi ez, de nézd meg ! és máris kiderül vélhetően! :)
2/7 anonim válasza:
Nekem mostanában elég ritkán, kb. Hetente vagy kéthetente 1.
3/7 anonim válasza:
Akkor te még viszonylag szerencsés vagy. Én az elején hetente kaptam akár többet is, viszont minél többet csináltam annál kevesebbet küldtek. Idővel már csak kéthetente jött kérdőív, most meg már kb havonta kapok egyet. Pedig nem csinálom olyan régóta. :D
4/7 anonim válasza:
Most már én is kb havonta kapok. De már nem kell sok pont a 8000 forinthoz.
5/7 anonim válasza:
Naa szuper. :) Nekem sajnos még a 4ezerhez is kell majdnem még egyszer annyi pont, mint amennyi van. Igaz, én kevesebb ideje csinálom, csak 2 hónapja. Neked mennyi ideig tartott eljutni a 8ezerig?
7/7 anonim válasza:
Hát gyerekek elkezdtem de ez nem éri meg nekem. Kár hogy nem olvastam el róla hamarabb itt a véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!