Jó magyar utazós vlogger Magyarósin kívül?
Figyelt kérdés
Az ő utazós videóit már kivégeztem, kéne valaki új, aki azért nem is idegesítő (tudom, ez szubjektív) és azért informál és mesél is az adott helyről. Magyarósi videóit ezért szerettem.2021. dec. 20. 09:13
1/2 anonim válasza:
Nekem sok barátomat idegesíti Magyarósi, nekem nincs vele bajom, én bírom bírom a stílusát, de mindenkinek más jön be.
AFK Légió Szirmai Gergely utazós csatornája. Egy időben néztem, de engem meg ő idegesít inkább.
Pamkutyáéknak is voltak utazós videóik, párat láttam. Túl sokat nem nézem őket, pedig nekem bejöttek a videóik - a zenéseik is, de a többi inkább.
Nánásiék is elég sokat utaztak, de csak egy pár videójukat néztem, aztán leszoktam róla.
Unlimited csatornán is van pár régebbi utazós videó, de ma már inkább csak (nagyon jó) beszélgetések vannak a néha fölénybe kerülő játékok mellett.
Sokat emlegetik a Beleférek a bőröndömbe csatornát is, de nem sok mindent láttam tőle.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2021. dec. 21. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!