Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan küldjem el a szüleimet...

Hogyan küldjem el a szüleimet itthonról?

Figyelt kérdés

Nem vagyok benne biztos hogy a legjobb helyre írtam ki a kérdést , ezért elnézést.

Nos a szüleimnek jövőre lesz egy kerek házassági évfordulójuk , el szeretném őket küldeni 4 napra Wellnesbe. Feltétlenül vegyem meg nekik a 127 000 ft-os egész hétvégés csomagot , vagy szerintetek egy közelben lévő szállás is megteszi ? (Ezalatt én egy házi bulit tartanék otthon és ekkora összeg mellett nem tudnék kijönni pénzemből )

Nektek mi a véleményetek ? Ti mint szülők ezt elfogadnátok ? Neketek baj lenne ha nem közvetlen a Wellness-ben lenne a szállás ?

2021. dec. 15. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Te nem ünnepelni akarod őket, hanem az évfordulójuk ürügyén elpaterolni kőet otthonról, ráadásul még spórolni is akarsz rajtuk, s beraknád őket valami panzióba. Ahelyett, hogy a wellness szállóban csak lesétálnának pl. a fürdőbe.

Nagyon primitív.

2021. dec. 15. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
4 napos házibulit akarsz? Én a helyedben nem kötném össze a kettőt, elég hülyén veszi ki magát, hogy kerek házassági évfordulóra csak azért fizeted be őket, hogy lelépjenek otthonról. Én a helyedben vennék nekik olyan ajándékot, ami belefér a pénzbe, és amit tényleg élveznek, egy másik hétvégén meg megkérném őket, hogy tarthassak bulit a házban. Amúgy miért nem lehetnek otthon, amikor buli van? Kiskamasz vagy még?
2021. dec. 15. 22:47
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es

Nos igen így hogy más leírja tényleg eléggé gyatrán hangzik, igazad van, ám van ahol kicsit félre érthettél !

Köszönöm.

Kedves 2-es

4 napra fizetném be őket , és egy este tartanék házi bulit.

Nem nem vagyok kiskamasz csak nem szeretném ha kb 30 ember mellett itt lennének , szerintem eléggé hülyén venné ki magát.

2021. dec. 15. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!