Lehetséges befejezni 1 hét alatt a sapka horgolást?
Még sosem horgoltam, viszont könnyen tanulok, meg van kézügyességem :) (művészeti iskolába járok) , rendszeresen csinálok makramékat, ilyesmiket.
Sajnos pénzem nincs sok, viszont a barátomnak szeretnék adni valamit karácsonyra, ezért valami handmade dologra gondoltam. Régóta szeretne egy pomponos sapkát, ezért gondoltam, hogy horgolhatnék neki egyet. Videókat néztem, ahol jól elmagyarázzák, megmutatják. Lehetséges 1-1,5 héten belül befejezni kezdőként?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Huh... Jól beleválasztottál. Csak rápillantottam a mintára, nem bonyolult annyira, (rövid - fél - és egyráhajtásos pálca nagyrészt), de ha valamit elnézel, már nem jön ki úgy a minta.
https://www.youtube.com/watch?v=NLx9By1n6BE
Kötőkerettel lényegesen egyszerűbb lenne, haladós nagyon, és nem kell figyelni a szemeket, mert ugyanazt csinálod újra és újra.
Nincs mit :)
Én annak idején kínaiban vettem, ugyanott volt több méretben, meg még sálhoz való nyújtott is.
Ez már négy darabos készlet, több méretben lehet kötni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!