Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szoktatok horgászni?

Szoktatok horgászni?

Figyelt kérdés

2021. dec. 7. 16:03
A kérdező szavazást indított:
Igen, akár órákon keresztül is, még ha nincs is kapás, akkor is, mert jó szabad levegőn lenni.
Max. pár órát egy alkalommal.
Eddig még nem, de kipróbálnám.
Nem, és nem is próbálnám ki, mert unalmasnak találom.
23 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Valójában akár napokig is elvagyok valamelyik nyugisabb vízparton. Az sem számít ha nincs kapás.

Olyankor sétálok, fotózom a természetet, játszom a kutyámmal vagy csak hanyatt dőlve nézem a felhőket/csillagokat és nem gondolok semmire.

2021. dec. 7. 17:45
 2/5 Senior Séf ***** válasza:
100%
Én jószerivel naponta kimegyek a vízpartra, de mindig csak másfél órára. Ha ezalatt jön 1-2 ponty, jó, ha nem jön, az is jó.
2021. dec. 8. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem írtad milyen horgászatra gondolsz...

De én pl. mágneshorgászni szoktam. Ha van víz és a "horgász" cucc is nálam van.

Aki nem ismeri, jó móka:

[link]

2021. dec. 9. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos jó lehet annak aki szereti de nekem túl uncsi lenne. Meg igazából a halat sem szeretem.
2021. dec. 17. 15:33
 5/5 anonim válasza:
Szoktam! Folyón a legjobb! Bár az a baj hamar megunom...5-6 óra után ha nincs kapás inkább megyek haza! Van aki kapás nélkül is kivár napokat! Én azért annyira fanatikus nem vagyok hogy mondjuk egész hétvégén kint üljek!
2022. jan. 3. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!