Mit csinalok rosszul?
Sziasztok!
Az eicgimbe (Joytech EGO típusú, tudom nem a legjobb) kezd eltömítodni a porlasztó, amit kb 2 hónapja használok, már csak napjai vannak hátra. Ki akartam cserélni. Volt 2 tartalék porlasztóm az egyikbe belecsepegtettem kb. 5-6 csepp liquidet, hogy ne égjen el a vatta, de elégett(legalábbis beleszívok nagyon égett íze van), a másikba ezután már belenyomtam min.10 csepp liquidet és szívtam belőle párat kicsit eltömítödöttnek hangzott, de legalább nem volt égett íze majd másnap megint beleszívtam és ugyanolyan égett íze volt, mint a másiknak szóval valószínűleg ebbe is elégett a vatta.
A kérdésem az, hogy mit csinálok rosszul? Belerendeltem most még porlasztót hozzá, azzal mit csináljak, hogy fent említett dolgok ne történjenek meg újra.
A válaszokat előre is köszi!
Nem lehet hogy túltöltöd? Vagy fordítva és hagyod hogy már csak 2mm folyadék legyen az alján.
Nem tudom hogy használod 2 hónapig,2-3 hét után már annyira nehezen jön füst nehéz szívni hogy én már cserélem.
Egyébként szokott nekem is olyat hogy 2-3 napos porlasztó 5-10 szívásig teljesen égett ízű aztán megjavul, tehát ne dobd ki rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!