Ki a kedvenc szereplőd A Gyűrűk Urából?
Ha olyan akit felsoroltam, válaszban meg is indokolhatod hogy miért.
Ha olyan akit nem soroltam fel: bocsánat, csak ennyi szavazási lehetőséget engedett. Légyszi írd le kommentbe.
Nem akarok beszólni de jópár fontos és meghatározó szereplőt kihagytál.
Értem hogy csak ennyit enged, de azért voltak meghatározóbb személyek Arwennél pl.
Egyébként a könyv és a történet alapján Samut, Gandalfot vagy Faramirt (akinek a hozzáállását Frodóékhoz egy kicsit negatívabban mutatja a film) mondanám.
A film alapján viszont Andy Serkis szerintem rohadt jó volt Gollamként és John Rhys-Davies is jó volt Gimliként.
Ui.
Újra elolvastam a kérdést és látom hogy szereplőt írtál de azért inkább nem törlöm ki a könyves részt hátha arra is kíváncsi voltál
Szméagol
Tudom, a listában ott van Gollam néven, de nekem ő mindig is Szméagol marad.
Az egyetlen karakter aki mélységes változásokon megy keresztül. Szegény már születésekor olyan nevet kapott ami szinte előre vetíti keserves sorsát.
Nekem csakis Aragorn. A makulátlan erkölcsű hős archetípusát képviseli, amilyen minden fiú lenni szeretne. Mindig szerettem az ilyen karaktereket, mert inspirációt jelentettek hogy jobb ember legyek, és (főleg gyerekként/fiatalként) adtak egy kis reményt hogy ha helyesen cselekszem, akkor annak valamikor meglesz a jutalma.
Persze aztán felnő az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!