Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet még hírdetni egy...

Hogyan lehet még hírdetni egy youtube csatornát vagy ez így már elég?

Figyelt kérdés

Csináltam egy facebook oldalt és ott reklámozom a csatornám amit youtubeon egy 30 mp-es videóban bereklámoztam

Szerintetek ez így elég?

2021. nov. 8. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg van egy csoport is ahová akár kezdő videósok is megoszthatják a videóikat. :)
2021. nov. 8. 19:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Nézegettem hogy hol lehet, és én is ezt találtam hogy vannak rá facebook csoportok 4-et találtam ahová bedobtam a csatornám azóta már 2 feliratkozóval nőtt a közönsség remélem ez még fog nőnni
2021. nov. 9. 09:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Csinálj jó és érdekes videókat, amiket akarnak nézni az emberek. Különben a reklám értelmetlen, mert ha meg is nézik, amit csinálsz, nem fognak visszajönni, hiszen értelmetlen.

Ugyanez a helyzet azzal is, hogy sokan ajánlgatnak sub for subot, bekövetik egymást cserébe a követésért. Ezek nem érdeklődésen alapulnak, így nem fognak hosszú távon értéket jelenteni. Aki ilyen csere, meg reklám miatt követ, az nem fogja nézni a videóidat. A YouTube algoritmusa meg azt nézi, hogy mennyire nézik a videóidat, az alapján ajánlja másoknak - a saját követőidnek is, hogy mennyire nézik is a videóidat.

Én is feliratkoztam egy rakás csatornára, amiket azóta sem nézek és nem is ajánlja őket a YouTube, mert leszoktattam róla azzal, hogy nem nézem őket.

Csinálj olyan videókat, amire kíváncsiak az emberek, nem csak valameddig nézik, hanem végig és aztán még a következőt is látni akarják, amit meg akarnak mutatni másoknak is, annyira jó.

Én egy csomó videót szoktam az ismerőseimnek is ajánlani, mert annyira jó, hogy nekik is látniuk kell/érdemes. Így tudod legjobban reklámozni a csatornádat.

Az ilyen reklámozd a csatornádat Facebook csoportok is zsákutca, ugyanis mindenki kihasználni akarja a csoportot, mindenki csak azt akarja, hogy nézzék az ő videóit, ő nem nagyon akarja mások videóit nézni. Ráadásul, ha nem valamilyen tematika alapján szerveződik a csoport, akkor jó eséllyel nem is érdekes a legtöbb ember számára a másik videója.

Te hány videót néztél meg ebben a csoportban? Miért várod, hogy mások többet nézzenek meg tőled, mint te tőlük? De ha te pont az a kivétel vagy, aki megnézte a többiekét, akkor se biztos, hogy a többiek is így tesznek. persze próbálkozz, ha akarsz, de nem valószínű, hogy sok értelme van.

A tematikus csoportokkal több esélyed van, ha olyan videókat csinálsz és osztasz meg, ami érdekes az adott csoport tagjainak és ezért nem állandó önreklámként, szemetelésként értékelik, hanem hasznos, segítő tartalomként.

2021. nov. 10. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!