Kaffka Mercédesz és Jutka, youtubon aki követi őket, és jobban ismeri megtudná adni akár privibe vagy kommentbe a számukat?
Figyelt kérdés
2021. nov. 5. 00:49
1/11 A kérdező kommentje:
Felhívnám szivesen Jutkát ha tudnám a számát, aki tudja kérem írja meg nekem :D nagy fanjuk vagyok!
2021. nov. 5. 00:49
2/11 anonim válasza:
Kíváncsiságból rá néztem kik ők?! Komolyan erre van szüksége a magyarnak? Erőszakra? Pszichopata viselkedésre?! Teljesen a sokkja alatt vagyok.
3/11 anonim válasza:
Ez a Kaffka Mercédesz kb. a női Herby, sőt még rosszabb.
4/11 A kérdező kommentje:
Szedunka Jutka a mádik nő neve :D
2021. nov. 5. 01:48
5/11 anonim válasza:
Iszonyat jo show-kat tolnak, ez van.XDD Monika Shownak is a hasonlo kaliberu emberek miatt volt akkora sikere. Xd
6/11 anonim válasza:
Jutka számát megtudom adni privátban.
7/11 anonim válasza:
2
Akkor erősen korlátozd le az interneted (vagy a böngésződ) mert ennél még durvább dolgok vannak amik simán elérhetőek YouTube-on, vagy a google keresőben.
8/11 anonim válasza:
Az kajak normális hogy egy látszólag pszichopata nő egy szellemileg sérült nőt ver ??? Ti betegek vagytok!
2es voltam
9/11 anonim válasza:
8
Ki mondta hogy normális ? Egyik válaszban sincs ilyen írva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!