Moziban miért preferálják sokan az utolsó sort?
Egyszer ültem ott, de onnan a látóteremnek csak nagyon kis részét tette ki a vászon, nagyrészt az emberek fejét láttam, nem tudtam úgy belemerülni a filmbe.
Sokkal inkább szeretek az első-második-harmadik sorban ülni, ott csak lerakom a fejem a támlára és kitölti a látóteremet a film teljesen. Azt nem szeretitek?
(Nem törik ki az ember nyaka, nem kell annyira felnézni, mint a tűzijátékhoz, csak épp kényelmesen hátra kell feküdni.)
Szerintem valami olyasmi lehet benne, hogy ott nem ül már mögötted senki. Ha még akarsz is valamit csinálni, amit jobb, ha nem látnak, akkor az előny.
Én a középső sor közepe táját szeretem (és a minél üresebb termet). Nem praktikus, ha véletlenül mosdóba kell menni, de onnan a legjobb a rálátás a vászonra és ott a legjobb szerintem a hangzás is.
Igen, nem ül mögötted senki.
Amúgy hetedik sor közepe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!