Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 500 mb net elég egy hónapra?

500 mb net elég egy hónapra?

Figyelt kérdés

Igazából én csak messenger, insta és whatsappra használom és csak amíg a suliban vagyok.

Most 1Gb netem volt de az olyan volt hogy az messenger /insta/Facebook meg ilyenek nagyon keveset fogyasztottak belőle és így maradt a hónap végére 1Gb netbol 700Mg net még szóval szerintem nekem elég lenne az 500Mb net is csak ugye az már nem olyan lenne hogy alig fogyasztja a messenger de szerintem így is elég kell hogy legyen nem?

2021. okt. 10. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Megválaszoltad saját magadnak. Azt írod, hogy eddig havi 300 elég volt az 1000-ből. Akkor az 500-ból is elégnek kell lennie.

"az már nem olyan lenne hogy alig fogyasztja a messenger"

Miért ne lenne olyan? Nem a limittől függ az alkalmazások adatforgalma. Ha eddig átlagosan 700 megát fizettél ki feleslegesen mert nem használtad fel, akkor az új csomagban csak 200 megányi marad fent, ha az átlagos havi forgalmazásod 300 körül van.

A forgalom egy dologtól függ csak: mennyi ideig és milyen tartalmakat nézel.

2021. okt. 10. 11:48
 2/6 A kérdező kommentje:

De ugy értettem hogy eddig olyan csomagom volt amibe a messenger /insta egyatalan nem fogyasztott netet csak nagyon nagyon kicsit. Az a 300 mega a böngészésben fogyot le.

De most olyan csomagom lenne ami már nem ilyen és a messenger is fogyasztaná.

De most már talatam egy jó csomagot ami olcsóbb is és 1gb net van benne plusz hívás is.

2021. okt. 10. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor viszont igen, fogyasztaná - 500 megát képekkel és videókkal akár egy órán belül le lehet pörgetni. Ha meg tudod nézni az alkalmazások forgalmát, akkor össze tudod adni, hogy eddig mennyit használtál.
2021. okt. 10. 12:17
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

igen megtudod nezni hogy mennyi volt adatforgalma programoknak

es kiszamolod

mert pl megeshet 1GB sem eleg

de majd visszafogod magad

2021. okt. 10. 16:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Hol tudom megnezni?
2021. okt. 10. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Inkább legyen több mint kevesebb. Az 500 mb nagyon hamar elfogy, főleg a mai alkalmazásoknál, weblapoknál.
2021. okt. 18. 04:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!