Milyen magyar nyelvű podcasteket ismertek?
A téma mindegy, a lényeg, hogy magyar nyelvű legyen. Kérlek írjatok le, hogy hol elérhetőek, ha lehet. :) (Youtube, Soundcloud, Spotify stb. )
Köszi mindenki!
Eddig csak a Szertárt ismerem és azt szeretem is. :)
Az élet meg minden, Unlimited, Friderikusz Podcast
Sokan dícsérik, de nem hallgatom: Egyszer lent, Trio Podcast
Google mindet segít megtalálni. Általában Spotify, Google Podcast, Apple Podcast elérhetősége minden komolyabb podcastnak van. Ezek lényegében mind csak RSS szerűen behúzzák akárhol tárolja is a hangfájlt.
YouTube-ra általában három irány szokott lenni:
1. Csak ajánlók, mint Az élet meg minden esetében
2. Videóban is elérhető ugyanaz a hang, mint a podcastban, de videó nincs hozzá, csak valami álló/animált kép
3. Videóként is elérhető a beszélgetés, így látod is őket, meg amiket mutogatnak, mint az Unlimited és Friderikusz
Csak youtubes érdekel, de köszi, dobtam a zöldet. Friderikuszt bírom, igaz még sok előadását nem ismerem. Akkor lényegében DTK is podcast féle. :)
A többit még meg kell nézzem. :D
"Csak youtubes érdekel" pedig nem a YouTube a podcastek szokásos felülete.
Az élet meg mindent mindenképp érdemes meghallgatni, az egyik legjobb magyar podcast és csak podcast felületeken érhető el, YouTubeon nem.
Most ezért letölteni és fizetni nem szeretnék, ez az egyik legutolsó dolog az életmben, másra kell. Elég lesz nekem, ami youtuben van, az is :)
Talán a Soundcloudon elgondolkozom majd, az asszem ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!