Voltál-e a vadászati kiállításon?
A válaszadók hány százaléka Budapesti? Mert én is lenyomtam a nemre de még csak nem is lakok a közelben.
A hírekben 780 ezer szerepel ami nem a fele, de ha mondjuk megnézed a tudósításokat róla és nem csak a független objektív médiáét ahol vért izzadnak, hogy olyan képeket lőjenek ahol épp nincs senki vagy alig vannak akkor azért szerintem nem olyan hihetetlen ez a szám, főleg hogy a vidéki rendezvényeket is beleszámolják.
ezek olyan képek amiket a látogatók lőttek és azért a háttérben mindenhol látszanak emberek.
Hallottam... Csak annyit fűznék hozzá, hogy töredékéből, söt ehhez képest fillérekből csinálnak mezőgazdasági kiállítás, ugyan így a hungexpon és a 4 nap alatt kb. 400 ezer szoktak elmenni, és számtalan külfödi látogat el ezért... Na ez a teljesítmény, nem az hogy tudtak 17 milliárdot ellopni, meg kamu látogattottságot csinálni
...
hihetetlenul nagy az érdeklődés a kormány média szerint:)
De szerintem a kutyát se érdekli
Tömjén Zsóóti jár ki néha oda a kopasz Kovács haverjával recskázni
De gondolom ők nem vezsnek jegyet
2# Én vagyok a kettes, és pont a hungexpon megrendezett mezőgazdasági kiállitásról írtam. Mi minden évben elmegyünk és szó szerint kerülgetni kell egymást a pavilonokban. Itt van, hogy is néz ki. Ja és ott kb nem tudsz olyan képet készíteni, hogy valaki ne sétáljon bele. Az meg, hogy valaki ne legyen a háttérben az lehetetlen. Ehhez képest itt üresség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!