Na akkor gondolkodjunk americai Centekben. Van 1Centes 5centes 10centes és 25Centes.2 pénz fel hasznalasaval kaptam 30centett de az egyik nem 5Centes volt meik két pénz lehet az?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 21:32
1/5 anonim válasza:
Az egyik 25 centes volt, a másik 5 centes. Így teljesül az, hogy az egyik nem 5 centes. (Az egyik nem 5 centes->1 db 5 centes van köztük, szövegértés. :D)
2/5 A kérdező kommentje:
neem azt irtam az egyik nem 5 centes hisz a masik az
az azt jelenti h az egyik 25Centes a másik 5Centes hisz az egyik télleg nem 5centes hisz a másik az
2010. aug. 31. 22:24
3/5 anonim válasza:
1 db 10 centes és 1 db 25 centes, te meg vissza adtál 5 centet?
4/5 A kérdező kommentje:
neem aza lényeg 2 darab pénzbol kell ki hoznod 30centett ugy h az egyik ne legyen 5 Centes de azt nem irtam h a masik sem szoval ha a egyik nem lehet az akk az legyen 25Centes a masik akkarmi lehet az meg legyen 5Centes
2010. szept. 1. 11:59
5/5 anonim válasza:
Mielőtt felteszel egy rejtvénykérdést, értsd már meg! Szerinted mit írtam az első válaszban? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!