Milyen italra hívjak meg egy lányt egy koncerten?
Figyelt kérdés
Még nem csajoztam eddig koncerteken, nem rég kezdtem el járni. 19 éves vagyok. Barba negrába és Budapest Parkba szoktam főleg járni rock/alternatív rock koncertekre. Csajozásra viszont eddig még nem került sor, sőt barátnőm sose volt még és gondoltam itt csajoznék, mert a diszkót nem szeretem. De felmerült bennem kérdésként, hogy milyen italt szeretnek a 18-20 év körüli nők? Én sörivó vagyok. Mást nem nagyon iszok és érdekelne 18-20 éves fiatal lányok mit szeretnek.2021. szept. 17. 20:42
1/2 anonim válasza:
Én szeretem a mojitot, azzal esélyed lenne :D De nem hiszem, hogy olyat kapsz.
Amúgy indíthatsz egy olyan kérdéssel is, hogy mit iszik a csaj. Így tuti nem lősz mellé.
2/2 anonim válasza:
Megkérded,iszik-e valamit. Ő meg mondja,hogy mit szeretne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!