Most azokat kérdezem akik tartják úgy ahogy. Ti milyen dekorációkat csináltok Halloweenre?
Kérdezhetném a karácsonyt is, mert az a kedvenc ünnepem. De jelenleg most ez van közelebb. Bevallom őszíntén, én csak pár éve "ünneplem". Faragok tököt, kiteszem az ablakomba, nézek valami filmet(aki tud valami jót, az írhat), és pihenek az ágyamba. Talán idén sütök is valamit, mert most lett meg a cukrász vizsgám. 😅
Nem szoktam nagy dolgot csinálni belőle, mondjuk itt Magyarországon nem is nagyon ünneplik, nincs csokit csalunk és beöltözés is inkább bulikba van. Megértem azokat is, akik szerint ez csak egy át hozott Amerikai dolog, de akit egy kicsit is érdekel annak szívesen elolvasom a válaszát.
Van ilyen össze vissza hajlítható csontváz, meg műpókháló, és szellemek pzs-ből
Van még a táblára krétával rajzolva 2 tök, meg pókháló. A whiteboard-ra pókot és pókhálót rajzoltunk. A műpókháló az alábbi helyekre került:
A kréta tartó
A vetítő széle
A szekrény fogantyúja
A krétás kosár
A növényre (mármint a szekrény és a növény köze volt kifeszítve)
A szekrényre (👆)
A hátsó falra meg pókokat csináltunk technika órán. Meg Halloween tököt.
Ja és tökbe ültettünk virágokat. És ugye faragni is fogunk.
Előző vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!