Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Most azokat kérdezem akik...

Most azokat kérdezem akik tartják úgy ahogy. Ti milyen dekorációkat csináltok Halloweenre?

Figyelt kérdés

Kérdezhetném a karácsonyt is, mert az a kedvenc ünnepem. De jelenleg most ez van közelebb. Bevallom őszíntén, én csak pár éve "ünneplem". Faragok tököt, kiteszem az ablakomba, nézek valami filmet(aki tud valami jót, az írhat), és pihenek az ágyamba. Talán idén sütök is valamit, mert most lett meg a cukrász vizsgám. 😅

Nem szoktam nagy dolgot csinálni belőle, mondjuk itt Magyarországon nem is nagyon ünneplik, nincs csokit csalunk és beöltözés is inkább bulikba van. Megértem azokat is, akik szerint ez csak egy át hozott Amerikai dolog, de akit egy kicsit is érdekel annak szívesen elolvasom a válaszát.

2021. szept. 12. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Mi már szeptember elsején elkezdtük dekorálni a házat őszre. Minden ősszel fel szoktuk. Magára halloweenra csak 31.én teszünk fel denevéreket az ablakra szekrényekre. De kb ennyi ami halloweeni félelmetesebbet nem merünk mert húgom fél az ilyenektől😅 Alapból vannak tökök, levelek, asztaldíszeky őszi fa. A saját szobámban őszi gyertyát gyújtok, teszek narancssárga fényű levél füzért. Ha napközben olvasok akkor elindítok a tvn egy kandalló képet az mindig hangulatba hoz😊 Este meg sok horrort nézek
2021. szept. 12. 10:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én például saját gyártású rajzokkal és dekorációkkal "plakátolom" ki a falam és díszítem ki a szobám. Például készítek idén majd egy "candy corn nemtudommicsodát", ilyen candy corn-okat vágok ki papírból, madzagra ragasztom őket, és ilyen egy méter hosszú dísz, mondjuk ablak fölé. 😂 Meg van ilyen kis porcelán csontvázam, évekkel ezelőtt kaptam az alkalomra- btw ez a kedvenc ünnepem :D
2021. okt. 11. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen össze vissza hajlítható csontváz, meg műpókháló, és szellemek pzs-ből

Van még a táblára krétával rajzolva 2 tök, meg pókháló. A whiteboard-ra pókot és pókhálót rajzoltunk. A műpókháló az alábbi helyekre került:

A kréta tartó

A vetítő széle

A szekrény fogantyúja

A krétás kosár

A növényre (mármint a szekrény és a növény köze volt kifeszítve)

A szekrényre (👆)

A hátsó falra meg pókokat csináltunk technika órán. Meg Halloween tököt.

2021. okt. 22. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja és tökbe ültettünk virágokat. És ugye faragni is fogunk.

Előző vagyok

2021. okt. 22. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!