Milyen olyan anyag van amiből medálokat meg függőket sbt. Tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Valami olyasmire gondoltam ami hajlítható meg vágható és utána meg tudom keményíteni.2010. aug. 30. 23:46
1/7 anonim válasza:
Medált a legjobb örökölni mikor az hosszú generációkon át volt a családé. Az enyém olyan.
Azok a legjobbak.
2/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem vörösrézből, lehet kapni drótot meg fóliát is, ezeket otthon is könnyen hajlítgathatod vagy vághatod. Vagy a másik ötletem az égethető gyurma. Azt tényleg nagyon könnyű formázni, nagyon szép dolgokat lehet belőle csinálni! Nézz körül a www.meska.hu-n!
3/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen ez az oldal nagyon jó. és ez a gyurma jó megoldásnak tűnik. nehéz vele dolgozni? kb mennyibe kerül? hobbiboltban tudok venni?
2010. szept. 1. 23:15
4/7 A kérdező kommentje:
ja és ezt a gyurmát betudom valamivel festeni? :S
2010. szept. 4. 17:48
5/7 anonim válasza:
Én drótból, gyöngyből és gombokból szoktam dolgozni. De az éghető gyurma tényleg nagyon jó ötlet.
Kedves első, biztos igazad van, viszont van, aki szeret kreatív lenni.
6/7 anonim válasza:
Igen a főzhető gyurma jó, azt lehet színeset venni nem kell festeni. Először nehéz gyúrni de utána jó.
7/7 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek, vettem gyurmát azóta is gyurmázok minden nap. nagyon tetszik :))
2010. szept. 18. 01:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!