Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen olyan anyag van amiből...

Milyen olyan anyag van amiből medálokat meg függőket sbt. Tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Valami olyasmire gondoltam ami hajlítható meg vágható és utána meg tudom keményíteni.
2010. aug. 30. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Medált a legjobb örökölni mikor az hosszú generációkon át volt a családé. Az enyém olyan.

Azok a legjobbak.

2010. aug. 30. 23:51
 2/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem vörösrézből, lehet kapni drótot meg fóliát is, ezeket otthon is könnyen hajlítgathatod vagy vághatod. Vagy a másik ötletem az égethető gyurma. Azt tényleg nagyon könnyű formázni, nagyon szép dolgokat lehet belőle csinálni! Nézz körül a www.meska.hu-n!
2010. aug. 31. 18:42
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen ez az oldal nagyon jó. és ez a gyurma jó megoldásnak tűnik. nehéz vele dolgozni? kb mennyibe kerül? hobbiboltban tudok venni?
2010. szept. 1. 23:15
 4/7 A kérdező kommentje:
ja és ezt a gyurmát betudom valamivel festeni? :S
2010. szept. 4. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Én drótból, gyöngyből és gombokból szoktam dolgozni. De az éghető gyurma tényleg nagyon jó ötlet.

Kedves első, biztos igazad van, viszont van, aki szeret kreatív lenni.

2010. szept. 4. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen a főzhető gyurma jó, azt lehet színeset venni nem kell festeni. Először nehéz gyúrni de utána jó.
2010. szept. 4. 18:52
 7/7 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek, vettem gyurmát azóta is gyurmázok minden nap. nagyon tetszik :))
2010. szept. 18. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!