Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valaki mesélne vicces storykat...

Valaki mesélne vicces storykat amik veletek/közeli ismerősökkel történt?

Figyelt kérdés
Szeretem mások történeteit hallgatni és olvasni csak az a baj már az összes ismerősömét hallottam. Sértő és vagy kötekvő válaszokat hanyagoljuk.Koszi!

2021. szept. 5. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

"Sértő és vagy kötekvő válaszokat hanyagoljuk.Koszi!"

Ha ezt nem írod, eszembe se jutott volna.

2021. szept. 5. 21:13
 2/3 A kérdező kommentje:
1# XD ezt tanulságos.
2021. szept. 5. 21:15
 3/3 Csicsky ***** válasza:
100%

A közjegyző

Anyám hagyatéki tárgyalásán valami kisebb összeggel adósa maradtam a közjegyzőnek. “Nem baj” – mondja, “majd legközelebb, amikor folytatjuk, rendezzük ezt is.” Így hát aznapra befejeztük és elköszöntünk.

Pár nap múlva a ház előtt az utcán valami dolgom akadt. Már éppen készültem bemenni, amikor egy ismerősnek tűnő közjegyző megszólított:

“Azt ugye tudja, hogy nem fizette ki az illetéket” – mondja, “a felesége hagyatéki tárgyalásával kapcsolatban” – teszi még hozzá.

“Igen, tudom, az anyámmal kapcsolatban.”

“Az anyjával?” – kérdezi megütközve. “A feleségével!” – próbál helyreigazítani.

“Nem, nem a feleségemmel, az anyámmal. Meghalt az anyám” – mondom szomorúan.

Furcsa, csodálkozó szemmel néz rám, mintha nem lenne képes megérteni, de aztán legyint:

“Jó, az anyjával.”

“Igen” – mondom, “nem volt nálam annyi pénz, de konkrétan mennyiről is lenne szó?”

Újabb csodálkozás, majd jön a kérdés:

“Hát nem tudja?”

“Nem, nem tudom, nem jegyeztem meg.”

„Pedig megírtam magának.“

„Nem tudok róla, én nem kaptam semmit.“

„Pedig átvette.“

„Én?“

„Igen, maga.“

„Jó, akkor írja meg még egyszer.“

„Rendben, megírom még egyszer“ – mondja, aztán elköszön és elindul. Tesz pár lépést, majd visszafordul:

„Ugye, maga a Gáspár?“

„Nem, nem én vagyok a Gáspár.“

2021. szept. 5. 22:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!