Mi értelme a moziban az első sorába foglalni helyet?
Figyelt kérdés
Amikor alig van foglalt hely, gyakorlatilag bárhova ülhetnél, akkor mi értelme van a legelső sorba foglalni helyet. Szerintem onnan élvezhetetlen a film.2021. szept. 4. 22:13
1/5 anonim válasza:
Egy véleményen vagyunk. Egyetlen egyszer kényszerültem oda helyhiány miatt, utána egy napig nem tudtam fájdalom nélkül fordítani a nyakam.
Bár cimborám azt mondja, Cinema City-ben kifejezetten jó az első sor.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is egyszer ültem ott (más vette a jegyet). Borzasztó volt, ezért nem értem miért vesz valaki oda jegyet, ha van feljebb is.
2021. szept. 4. 22:24
3/5 anonim válasza:
hogy minél távolabb legyek a pofázóktól és popcorn zabálók csámcsogó táborától
4/5 A kérdező kommentje:
Ezek engem is idegesítenek. De ez még nem indok arra, hogy emiatt élvezhetetlen helyről nézzem a filmet.
2021. szept. 4. 23:18
5/5 anonim válasza:
Én az Avatart néztem egyszer jó helyről, nekem is napokig fájt a nyakam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!