Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek korai elmenni 14...

Szerintetek korai elmenni 14 és fél évessen kisebb discoba?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem még bőven ráérsz diszkózni.
2010. aug. 30. 18:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehet,de én most megyek gimibe és vannak lányok akik márt 7 dikbe mentek discoba
2010. aug. 30. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kerüld el a diszkókat (egyenlőre). Persze attól is függ hogy milyen helyről van szó... a legtöbbször az ilyen helyek tele vannak drogosokkal meg alkeszokkal, persze vannak normális emberek is de akkor is jobb vigyázni.
2010. aug. 30. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
ha fizetnének se tenném be a lábam egy olyan mocsok telepbe
2010. aug. 30. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon korai, bár én senkinek nem ajánlom, nem vagyok régimódi, de amik ott folynak.....
2010. aug. 30. 18:54
 6/7 anonim válasza:

Nyugi én 9is 14 vagyok, sőt mindjárt 15 vagyok, én nem is akarok menni, no meg ha akarnék is a szüleim nem engednének el, mivel a legközelebbi disco 20 km-nyi buszra van tőlem... persze mindig mondják hogy "jaj régen de sokat jártunk discoba ilyen idősen...." engem meg b@sznak elengedni, de nem is baj, én itthon disco-zok, nincs kedvem csomó drogos közt a sötétben ugrálni... :P

Szerintem ráérsz, a 7-edikes lányok meg sz@arják össze magukat azt mondom, ismerem az ilyeneket, városi pics@k igaz? Játsszák a nagykislányt, aki elmegy éjjel bulizni mert anyuci meg apuci elengedi őket a haverokkal, aztán elkapja őket majd valami drogos azt ajjaj lesz nekik a bokorban... nem ajánlom még. Én is csak legfeljebb 10-edikes koromban megyek, figyelj, ráérsz, van idő, addig érnek a jó csajok is mégjobbá, sokkal érettebbeket, szebbeket tudsz majd felcsípni;)Engem még a faluba sem engednek fel este a kocsmába, nemhogy discoba vad idegen emberek közé, mert a faluban legalább ismerek embereket... de még oda sem... más osztálytársaim disco-kocsma-kocsma ilyen az esti program, hát nekem nem ilyen... még ne menj, várj 2 évet, aztán felőlem mehetünk együtt is :D

2010. aug. 30. 19:27
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) merre lax?
2010. aug. 30. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!