Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tiktokon hogyan lehet a...

B~Way kérdése:

Tiktokon hogyan lehet a live-okat letiltani?

Figyelt kérdés

Eléggé fel cseszi az agyam amikor pörgetem szabadidőmben,jókat nevetek a hülyéken erre jön egy live tele kis fikásokkal es 90%a az iskolából liveozik ora alatt.

Most pl a tanar ra szolt a két csajra hogy tegyék el a telefont es a ket kiscsaj elkezdte oltogatni a tanart hogy mit kepzel magarol hogy bele mer szolni a liveba….

Hiaba lany,az osszes fogát kiverném az ilyennek. Es az idő előtti idegbaj megelőzése érdekében inkább kikapcsolnam a live-okat ha lehet :3

#Live #Idióta Tinik
2021. szept. 2. 10:21
 1/3 anonim válasza:
Akkor rá lépsz az illető nevére amikor live ban van,beadja az oldalát, ott meg tiltod ha amúgy nem érdekel maga az ember.
2021. szept. 2. 10:43
 2/3 A kérdező kommentje:
De nem csak egy bizonyos ember. Az összes Live-ot amit megy a Tiktokon. Ne dobalja fel nekem a sima videok kozt a liveokat 5/1 arányban
2021. szept. 2. 10:53
 3/3 anonim válasza:
Nekem nem dobálja fel túl sűrűn. Tovább görgetem. Bár én mivel dolgozom, nem is tiktokozom max otthon. De mivel tele van 9-10 évesekkel is, meg maga mutogató nőkkel egy szál semmiben egyre ritkábban lépek fel.
2021. szept. 2. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!