Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért mondják cringe-nek a...

Miért mondják cringe-nek a TikTokot?

Figyelt kérdés

Azért valljuk be, amennyien fikázzák a TikTokot, használják legalább 10x annyian. Fiatalok nagyrésze használja.

Tiktokon vannak nagyon jó tartalmak is, de rosszak is, és ez minden felületen így van. (Youtube, Insta stb)

Nyilván lehet, hogy Tiktokon több a trash tartalom mint amennyi a megszokott, de vannak bizony nagyon király tartalmak.

2021. aug. 29. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Azok a trendek, amiket a több 10 milliós követős eberek csinálnak elég cringe-ek. Egy idő után megtanulja az algoritmus, hogy miket kell dobálnia neked, de néha csak abbahagytam a görgetést 1 percre és elgondolkoztam, hogy mennyi időt elcsesztem ennyi primitív szarra. Egyszerűen bénák voltak a poénok számomra és nem javultak a videók, akármennyire is próbáltam elkerülni a trash-t. 4-5 hónapja le is töröltem és nem is hiányzik.
2021. aug. 29. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Mert egy hulladék, azért. Trump összes intézkedése közül az egyetlen értelmes az volt hogy ezt betiltotta.

"Fiatalok nagyrésze használja."

Nem hinném, nekem egy ismerősöm sincs aki használná.

2021. aug. 31. 14:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Hulladék? Maximum neked nem tetszik, bár elég begyoposodott vilaglatasod van, az egyes legalább tudott érvelni.
2021. aug. 31. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!