Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A rucuja Ruckus nevű youtuberr...

A rucuja Ruckus nevű youtuberről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

#rucuja
2021. aug. 28. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy észrevételem van ezekkel a nem épp ideális testsúlyt viselő videósokkal szemben:

Hogy olyan videót ne töltsenek már föl, ahol nagyon közel hajolnak a mikrofonhoz, mert úgy lihegnek, mint az állat!

Komolyan! Belenéztem a "1.rész: Javítási útmutatóm...." videójába és már saját magamon éreztem, hogy fuldoklom az ő lihegését hallva.

2021. aug. 30. 14:19
 2/3 anonim válasza:

Nemrég fedeztem fel, egész jófej, nézhető videó vannak, erre ma amikor rákerestem sehol sem találom.

Törölte volna a csatornáját?

2022. febr. 28. 18:34
 3/3 anonim válasza:

#2 Ezt már nem fogod olvasni, de az idetévedőknek: Anno, amikor még működött a trashvod oldal, valaki elkezdte felpakolni Rucuja összes videóját.

Rucuja ennek nem örült, ezért privátolta a videóit. (a trashvod utódja a trashcity, oda is felkerült pár Rucuja videó)

Én bírtam őt egyébként, szerintem kilóg a trashek közül.

2024. jan. 30. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!