Briganti kérdése:
Szerintetek létezik teszt vezetés motorokkal?
Figyelt kérdés
Sajnos csak vezetéstechnikai tanfolyamokat találok, vagy olyan motoros élményt, ahol valaki más vezet, te pedig csücsülsz és bambulsz. Én olyat keresek, mint az autóknál, hogy fel van sorakoztatva x számú és típusú motor és egy megadott pályán vezetheted.2021. aug. 23. 11:22
1/1 anonim válasza:
Én tesztvezettem már új BMW-t, KTM-et, nem lehetetlen, de nem gyakoriak az ilyen alkalmak. Egyik sem tesztpályán volt. A BMW-t a Mátrában egy csapattal, motoros felvezetővel, a KTM-et meg egy autós felvezetővel Kecskeméten és környékén. De ezeket jellemzően csak a potenciális vevőknek hirdetik. Te gondolom ajándékot keresel, a kulcsszavak alapján.
Hívd fel a Hungaroringet, motoros akadémiának van bérmotorja meg olyan programja, amivel fel lehet menni a Hungaroringre. De ott csak GSF650 van asszem, ami ilyesmi. Én a helyedben felhívnám a motoros kereskedéseket és megkérdezném, hogy van-e valami extravagáns tesztmotorjuk, amit némi pénzért valaki kipróbálhat mondjuk a kakucsringen, pannonringen stb. Biztos van az a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!