Nyertes1000 kérdése:
Megnéztük a dzsungeltúra című filmet (3D) és más volt mint az Avatar 3D miért ?
Figyelt kérdés
Nekem az Avatar sokkal jobb volt látványilag csak tátva maradt a szám, Székesfehérváron láttam mind 2-filmet, kb 10-év elteltével ugyan olyan élményt vártam mint akkor amikor láttam 3D-ben az Avatart, az Avatar más kamerákkal készült ? (nem értek a technológiákhoz )2021. aug. 17. 18:58
1/4 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, hatalmas élmény volt egyáltalán nem csalódtam, voltak jelenetek ahol felnyúltam :D
2021. aug. 17. 19:01
2/4 A kérdező kommentje:
Vannak filmek ahol jobban kijön a 3d ? látványa
2021. aug. 17. 19:01
3/4 anonim válasza:
Én laikus vagyok, de ez szerintem attól függ hogy mennyire akarja a stúdió hogy jobban látszódjon hogy kijönnek a figurák a vászon elé. Tehát ha azt akarnák akkor megtudnák oldani hogy több olyan részlet legyen
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, akkor az avatarral is ez lehet, állítólag az Avatar 2 a renderelés miatt húzódik :D NA AZT MINDENKÉPPEN 3D-ben fogom megnézni.
2021. aug. 18. 06:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!