BME-VIK gólyatáborban lehet alkoholt venni?
Vagyis én SOTE-ra járok, de VIK-es barátaim szerint ez mindig így van.
(Utolsó)
Nem az egyetemetekre járok, még csak nem is mérnökinformatikus szakon vagyok, és sosem mondták, hogy ez egy titok lenne, ismerőseim a jelenlegi táborban résztvevő gólyáknak is elmesélték, hogy mi fog történni, hogy ne menjenek haza (lányok mindketten és féltek).
Azt viszont kritikán alulinak tartom, ahogy a vik-es hallgatók megnyilvánulnak privátban és itt is. A Schönherz szétverése után annyi kommentet láttunk, ahol hallgatók védik magukat, hogy ez nem mond el semmit a karról, nem ilyen barmok (elnézést) ott az emberek, de megkérdőjeleződik bennem ezeknek az igazságtartalma, mert abnormális, hogy az engem felkeresők 90%-a mennyire nem tud kulturált maradni.
Bocsánat a spoilerért a táborral kapcsolatban és az offért, de egyik sem jogosít fel senkit az ilyen beszédre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!