Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » SOS, melyik film ez??

SOS, melyik film ez??

Figyelt kérdés

Arra emlékszem, hogy vígjáték. És van benne egy olyan jelenet, hogy a pasi csinál fekvőtámaszt, majd elveszi az egyik kezét, majd a másikat is, és úgy csinálja. Kb ennyi maradt meg, de a történetre nem emlékszem.

Talán valami hasonló címe van, mint a "ravasz az agy és két füstölgő pucskacső", szóval tudtok valami hasonló című filmet, ami vígjáték? Talán arabok is vannak benne. Valaki tudja melyik film ez? Biztos hogy vannak benne gonoszak, jók is meg egy nő is.

2021. júl. 31. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Ez a jelene nekem is rémlik, csak valószínűleg annyira rossz volt a film hogy kitöröltem az emlékezetemből. :)

Nem tudom hogy a nagy durranás óta készült-e akciófilmparódia, szóval lehet hogy az, esetleg a 2.

2021. júl. 31. 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem a Ne szórakozz Zohannal?
2021. júl. 31. 09:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyik sem az.
2021. júl. 31. 09:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy 2010 előtti film.
2021. júl. 31. 09:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A tökös, a török, az őr, meg a nő

Imádom!!!

2021. júl. 31. 09:53
 6/6 A kérdező kommentje:
EZ AZ!!!! Nagyon szépen köszönöm!! Meg van a délutáni program. :D
2021. júl. 31. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!