Van olyan képregény, amit szívesen olvasnál, és még nincs meg magyar nyelven?
Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 10:05
1/11 anonim válasza:
Attack on Titan, Berserk többi része, Seven Deadly sins
2/11 anonim válasza:
Régen rengeteg volt. Nagyon rossz érzés volt. Szerencsére már el tudom olvasni angolul, de már futottam bele olyanba ami csak németül van kiadva. :(
3/11 A kérdező kommentje:
Oké :)
De most konkrétan képregényekre gondoltam, nem mangákra.
2021. júl. 30. 10:21
4/11 anonim válasza:
Ja, bocs. Én meg regénynek néztem be.
5/11 anonim válasza:
Első, a Seven Deadly sins végig le van fordítva magyarra a Naruto-kun jóvoltából, az AoT-hoz is van fordítás, a Shingeki no Kyojin Hungary Facebook oldal csinálja vagy már kész is van, egy ideje nem követem már a magát és ahogy hallottam a vége is gáz lett.
6/11 anonim válasza:
Ötödik, csakhogy én fizikálisan szeretném őket olvasni. Igaz nem egészen erről szólt a kérdést, én úgy értettem, hogy magyarul nem jelentek meg hivatalosan.
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, amik magyarul nem jelentek meg hivatalosan. Pl.: A Batman kimaradt részei, ha van ilyen. Most hirtelen ez jutott az eszembe. De lehet bármilyen régebbi képregény :)
2021. júl. 30. 11:25
8/11 anonim válasza:
Nimona
Sleepless
Bár mindkettőt olvastam már. Nem vagyok rászorulva a magyar fordításra, de kár, hogy az angolul nem tudók nem olvashatják.
9/11 anonim válasza:
Nimona van magyarul, a Ciceró kiadó adta ki.
10/11 anonim válasza:
The War at Ellsmere
Primer
Carry on
Alessio Barbucci újabb képregényei (eredetileg olasz, és csak francia fordítás van)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!