Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Unatkozok mit csináljak?

Unatkozok mit csináljak?

Figyelt kérdés

A pároméknál vagyok és nem tudom mit kezdjek magammal. Napok óta csak idebent vagyunk és már mindent unok a 4 fal között. A párom nem az a kimozdulós típus és most is egész nap jászik a számítógépen.

Valami ötlet?

20L

2021. júl. 27. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézz meg egy filmet. Vagy menj el sétálni, biciklizni egyet egyedül. Biztos van ott egy szabad bicikli.
2021. júl. 27. 16:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincs sajna :/
2021. júl. 27. 16:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Ha meg egyedül akarok menni valahova a faluba a párom nem enged.

De ha velem jön sétálni meg latom nincs hozzá kedve és nekem meg úgy nincs kedvem sétálni, hogy a párom kedvtelen

2021. júl. 27. 16:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor marad a film. Jobb ötletem nincs.
2021. júl. 27. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Olvass vagy írj egy történetet. De mindenekelőtt vele kellene megbeszélnéd, hogy ez neked így nem jó, és bunkó, hogy napok óta csak játszik ahelyett, hogy csinálnátok valamit.
2021. júl. 27. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem enged el a párod egyedül sehova? Bocsi tudom hogy 2 élü kard, hogy vagy félt, vagy ennyire féltékeny... De ha csak bent ül és unod magad mert nem csinál semmit, akkor ez így jó lesz neked 1 életre?
2021. júl. 27. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!