Unatkozok mit csináljak?
Figyelt kérdés
A pároméknál vagyok és nem tudom mit kezdjek magammal. Napok óta csak idebent vagyunk és már mindent unok a 4 fal között. A párom nem az a kimozdulós típus és most is egész nap jászik a számítógépen.
Valami ötlet?
20L
2021. júl. 27. 16:18
1/6 anonim válasza:
Nézz meg egy filmet. Vagy menj el sétálni, biciklizni egyet egyedül. Biztos van ott egy szabad bicikli.
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs sajna :/
2021. júl. 27. 16:36
3/6 A kérdező kommentje:
Ha meg egyedül akarok menni valahova a faluba a párom nem enged.
De ha velem jön sétálni meg latom nincs hozzá kedve és nekem meg úgy nincs kedvem sétálni, hogy a párom kedvtelen
2021. júl. 27. 16:37
4/6 anonim válasza:
Akkor marad a film. Jobb ötletem nincs.
5/6 anonim válasza:
Olvass vagy írj egy történetet. De mindenekelőtt vele kellene megbeszélnéd, hogy ez neked így nem jó, és bunkó, hogy napok óta csak játszik ahelyett, hogy csinálnátok valamit.
6/6 anonim válasza:
Nem enged el a párod egyedül sehova? Bocsi tudom hogy 2 élü kard, hogy vagy félt, vagy ennyire féltékeny... De ha csak bent ül és unod magad mert nem csinál semmit, akkor ez így jó lesz neked 1 életre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!