Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Más is van ilyen szerencsétlen?

Más is van ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Augusztusban gyakorlaton leszek, így júliusban tulajdonképpen nekem véget ér a nyári szünet, de semmit, szó szerint semmi hasznosat nem csináltam az elmúlt időben.

- A barátaimmal nagyon meglazult a viszony, így nem találkoztunk

- Nem utaztunk semerre

- Voltak kreatív terveim, hogy miket szeretnék kipróbálni, de “majd holnap kipróbálom” alapon azokból sem lett semmi

- Még csak egy béna szalonnasütés se volt

Más is van ilyen szerencsétlen?

2021. júl. 23. 22:22
 1/2 PajDani válasza:
hát mivel még csak 17 vagyok és most leszek 12-ikes ezért ez a nyaram most tök üres eddig.Minden nap sorozatokat nézek,könyvet olvasok és mellete diétázok.Nem panaszkodok most így király az élet.Barátaim nincsenek így nincs kivel elmenni sütögetni egy kicsit, vagy bulizni.
2021. júl. 23. 22:33
 2/2 anonim ***** válasza:

A gyakorlattal kevesebb időd lesz, de nem 0. Hétvégén ráadásul teljesen ráérsz gondolom, oda is lehet szervezni programokat. Ha mégsem, még akkor is van időd délután vagy estére összehozni valamit, elmenni x helyre, új embereket megismerni, a mostani barátokat elhívni, akikkel nem nagyon tudtál beszélni.

Pluszban pedig a gyakorlati helyen lehet megismerkedsz korodbeliekkel, akikkel szintén tudsz találkozni munkán kívül, végül pedig szeptembertől a suliban is tudsz próbálkozni (= új barátokat szerezni) és ősszel bepótolni, ami nyáron kimaradt.

2021. júl. 23. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!