Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi lehet a megoldás a Gyakoris...

Mi lehet a megoldás a Gyakoris Családra?

Figyelt kérdés
A napokban eszembe jutott a Gyakoris Család youtube csatorna, ami innen indult el. Szerintetek mi lehet rá a megoldás?

2021. júl. 19. 22:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Te meg beállsz érte a sorba, gratulálok.
2021. júl. 20. 07:35
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
ezt a kiscsajt akkor kellett volna idomítani, amíg ők voltak fizikailag az erősebbek. vagy ha nincs késő, 1-2 qrva nagy pofon sokat segítene rajta. mert mint látható a szövegelés, meg a kérlekszépen itt már szrt se ér.
2021. júl. 20. 07:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A kiscsajt? A hülyegyerek egész nap provokálja. Két nagy maflás kéne a bátyusnak. Egyetlen videóba néztem bele, sorait b.sztatta a lányt.
2021. júl. 20. 07:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Sírásig, nem sorait
2021. júl. 20. 07:40
 15/17 anonim ***** válasza:
96%
Te fogyatékos vagy, hogy privátban küldesz nekem levelet annyival, hogy "Hess, Martin?" Jó lenne már bevezetni bizonyos iq és eq feletti gyakori használatát, na meg a 12 éveseket kizárzni. Nem gondoltam volna h ide ilyen elmeroggyant emberek is járnak.
2021. júl. 20. 07:44
 16/17 anonim ***** válasza:
64%
15, szerintem itt egy elmeroggyant van, aki kiír egy kérdést, majd magával beszélget, mert senki nem veszi már komolyan.
2021. júl. 20. 07:48
 17/17 anonim ***** válasza:
80%
Meg a többi aki felül a saját képzelgéseinek, és martinkázik, meg nekem privátban írogat. 😂 Nagyon durva ez a szint, ez nem az én szintem. Na mentem sziasztok.
2021. júl. 20. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!