Mit jelent instagramon hogy “ma aktív”?
Figyelt kérdés
Mindenkinél ki írja pl. hogy “utolsó aktivitás: 1 órája”, de akire pont kiváncsi lennék, hogy mikor volt elérhető csak annyit ír, hogy “ma aktív”. Senki másnál nem láttam ezt még soha.2021. júl. 16. 14:16
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is rákerestem, lehet hogy én vagyok teljesen idióta, de én ebből semmit nem értek :D
2021. júl. 16. 14:42
3/5 anonim válasza:
Több mint 8 órája volt aktív. 8 óra hosszáig óránként jelzi, utána ma, tegnap, aztán már semmit.
4/5 anonim válasza:
És ha valaki éjfél előtt egy órája volt elérhető pl 23:00kor, de én 00:30-kor nézek rá mit ír?
Utoljára aktív tegnap, mert éjfél előtt volt, vagy 1 órája, vagy utoljára aktív tegnap?
5/5 anonim válasza:
8 óra elteltéig az órákat mutatja, utána azt, hogy ma vagy tegnap. Tehát ha 23 órakor csatlakozik le, akkor reggel 7 órakor vált arra, hogy tegnap, addig megy az x órája volt aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!