Mi a véleményetek arról, hogy véget vethet a Netflix a reklámmentes film- és sorozatnézésnek?
Azt olvastam valahol (talán a hvg.hu-n) az imént, hogy amennyiben nem nő tovább oly nagy mértékkel az előfizetők száma, akkor véget vetnek a reklámmentes filmnézésnek, s azok, akik nem akarnak reklámokat, azoknak még többet kell ezentúl fizetniük.
Persze, ez még csak pletyka, de én személy szerint sajnos elképzelhetőnek tartom, hogy néhány év múlva valósággá váljon.
Ti mit gondoltok erről a hírről?
Mit tennétek, ha ez megvalósulna?
Szerintem nem lesz ilyen.
Sok előfizetőjük lesz(már most egyre több van)
Ezek piacgazdasági folyamatok. Kísérletezgetnek, hogy mi hogyan és mennyire működik. Amit a számok igazolnak, azt csinálják.
ANetflix kínál valamit, Amazon, Disney+ mások is kínálnak hasonlót. Ha a Netflixnek nem megy elég jól a biznisz, mert a többieknek sikerül sok feljasználót elszipkáznia, akkor pótolni kell a bevételt.
Sok felhasználó eddig is inkább fizetett, csak ne legyen reklám. Lehet, hogy ők még többet is hajlandók fizetni. De az is lehet, hogy inkább ingyen is nézhetővé teszik a másorokat reklámmal (mint a YouTube is csinálja). Ezzel egy csomó új embert behozhatnak, akik eddig előfizetni nem akartak, reklámmal viszont szívesen nézik ingyen - a reklámok viszont pótolják a kiesést. Amire a többi szolgáltató is kénytelen lesz lépni valamit - akár pont ők lépik meg előbb. Már a dolog puszta megszellőztetése is lehet egyfajta közvélemény kutatás arról, hogyan fogadják az emberek az ötletet, merre érdemes mozdulni a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!