Ayvonka kérdése:
Milyen boltokban lehet keresztrejtvényt venni?
Figyelt kérdés
Rohadtul unatkozok, gondolom megpróbálom ezt. Olyat keresek amiben legalább 3 féle van. Mindig mamámnál volt. Valaki tudja esetleg, hogy milyen boltban van biztosan eladó? Talán LIDL? Hajdú-Bihari városban élek, nincs minden sarkon egy újságos. Előre is köszi a választ.2021. júl. 2. 08:29
1/5 anonim válasza:
Hát várost írhattál volna, de pl ha Tesco van azokban szokott lenni ujságos strand, vagy ha nagy Tesco akkor külön ujságos bolt is a pénztárakkal szembeni részen.
2/5 anonim válasza:
Őszintén én mindig piacon szoktam venni Pesten sokkal olcsóbb és nagy a választék is
Gondolom azért van arra is újságos
Vagy előfizetéssel esetleg?
3/5 anonim válasza:
Vagy közben még egy ötlet: Lehet kapni ilyen nagy rejtvényes könyveket. Mondjuk ha kisváros ott nem valószínű, viszont neten is lehet rengeteg boltból rendelni, egy-egy vaskosabb darabbal meg azért egy ideig el lehet lenni. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Debrecentől max 20 km-re vagyok, várost inkább nem írnék :D Tesco nincs, Penny meg LIDL a legnagyobb boltok errefelé. 3-as ötletét fogom szerintem alkalmazni
2021. júl. 2. 09:13
5/5 anonim válasza:
Sparban is van, ha az esetleg van nálatok, én mindig ott veszem anyámnak.
Vannak a 3. válaszoló által említett vastagabb rejtvénygyűjtemények is.
Anyámnak ott vettem ilyen "500 Skandi" címűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!