Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Más is látta régen ezt a...

Citera kérdése:

Más is látta régen ezt a videót? ,,Szexi sárkányok" Vagy emlékeztek ki készítette még annó? Nem találom!

Figyelt kérdés

(Nem rosszra gondolni a cím alapján!)

Régen, még 12-13 éves lehettem, amikor 1. láttam ezt a videót a youtube-on és mély nyomot hagyott bennem. Annyi volt benne, hogy egy magyar fiú egy 3D-s játék(talán GTA) gameplay-e előtt angol emberek nem normális kérdéseire válaszol saját esze szerint(azért szeretném látni mégegyszer, hogy rájöjjek hogyan és miért). Ha pedig ez nem lenne elég fura, minden emberi hanghoz a videóban egy ,,rajzolt Furry" van társítva(amikor az ember beszél egy rajzolt embermorf állat képe tűnik fel)+ mindegyiknek van 3-4 ,érzelem vagy testtartás' amiben meg vannak rajzolva. Magyar főhősünk egy kutya volt. Azért emlékszem rá olyan nagyon, mert (a cím is innen jön) az egyik ilyen eszement kijelentet valami olyasmit, hogy ,,A sárkány nők a legszexibbek a világon és ez tény" és erre a magyar fiú majdnem meghalt a röhögéstől(konkrétan röhögő görcsöt kapott a baromságtól). Ezt az önfeledt nevetést szeretném újra hallani!(még a Zootropolis rókájával kapcsolatban is mondtak valami olyat, hogy ő a legszexibb és hogy ezt miért nem látja be senki... Vagy valami ilyesmit)

Valószínűleg készítőstül kirúgta a youtube, de ha valakinek volt annyi esze, hogy letöltse ezt legalább mp3 formátumba, kérem küldje már el nekem!

2021. júl. 1. 22:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!