Miért nem működik a Sorozatbarát?
Figyelt kérdés
Éjfél előtt még semmi gond nem volt vele, éjfél után viszont bármelyik linkre kattintok, nem találja az oldalt. Az ottani fórumban nem találtam erről semmit. Tud valaki erről valamit?2021. jún. 29. 16:35
1/12 anonim válasza:
Nála jó minden, nem lehet, hogy a régi domaint próbálod elérni? Átköltözött .club-ra.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem, be voltam jelentkezve folyamatosan. Egyszerűen, ahogy írtam, éjfél előtt oké, utána meg semmi. Egy csomó ember van rajtam kívül, aki így járt.
2021. jún. 29. 16:45
4/12 anonim válasza:
Mert már sorozatbarat.club a címe. Teljesen jól működik.
5/12 anonim válasza:
Javítok, igazad van. Most szerettem volna egy filmet nézni és nekem se működik. :(
Ilyenkor a fb csoportjában szoktam tájékozódni, hogy na most mi van.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, azt még megnézem. Maga a SB oldal nem segít, valaki rákérdezett, és törölték a moderátorok.
2021. jún. 29. 18:51
7/12 anonim válasza:
Ha crome-t használsz, akkor add hozzá a r e g ecish-t részt a crome-hoz.
Vírusirtódnál is engedélyezd ezt, hogy ne blokkolja, utána tudod majd nézni a filmet.
8/12 A kérdező kommentje:
Operát használok. A vírusírtóhoz hozzáadtam kivételnek, de még így sem enged tovább. FB csoportban páran azt írták, hogy csak a vírusírtó teljes kikapcsolása oldja meg a problémát, azt pedig biztos, hogy nem fogom kikapcsolni. Inkább mondok le az oldal használatáról, mint a gépemről.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Ha valakinek van esetleg egyéb ötlete, szívesen fogadom.
2021. jún. 29. 19:43
9/12 anonim válasza:
Nekem Avast van, hozzáadtam a kivételhez, a böngészőmhöz is hozzáadtam, kikapcsoltam az Adblock-ot és működik.
10/12 anonim válasza:
Nem érdemes sorozatbarátot használni, minden link trójaival fertőzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!