Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mért van az hogy a Wattpad...

Lia2003 kérdése:

Mért van az hogy a Wattpad kijavítja a szavat? ( több lent)

Figyelt kérdés
Wattpadon írok egy sztorit.Mindig amikor kész vagyok akkor átnézem hogy van-e helyesírási hiba.Amikor nem találok semmit és kiteszem,azt veszem észre,hogy sok szavat átjavít,és nem tudom hogy miért. Pl amikor azt akarom írni hogy töltesz,akkor arra javítja át hogy töltünk.Vagy amikor azt írom hogy barátok,arra javítsa hogy barátságosak.Mért van ez?
2021. jún. 29. 00:38
 1/10 anonim ***** válasza:
maga a wattpad nem javít át semmit; ezt nyilván a böngésződ (chrome, firefox) javítja át, ott kell keresgélj ha van-e valami kiterjesztés, ami automatikusan kijavítja a szőveget
2021. jún. 29. 06:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jún. 29. 08:13
 3/10 A kérdező kommentje:
És az a kérdésem hogy azon belül hol lehet ezt kikapcsolni? Én a Chrome-t használom. (bocsi a sok kérdésért,nem értek én annyira ehhez..)
2021. jún. 29. 08:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szavat? Javítsa???

Te ilyen helyesírással írsz könyvet?

2021. jún. 29. 09:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a ,,Mért"-re inkább nem mondok semmit
2021. jún. 29. 09:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Feltettem egy ártatlan kérdést.Légszíves ha arra nem tudod a választ,akkor ne írj semmit.Igen,nem írtam ott helyesen pár dolgot,de nem tudom kijavítani.
2021. jún. 29. 09:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Légyszíves*
2021. jún. 29. 09:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne fogd a kijavításra. A Mért kétszer is előfordul. Így tényleg ne írj könyvet ,mert az alap,hogy helyesen illene írni
2021. jún. 29. 09:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Na jó.Igen tényleg kétszer írtam,a "mért"-et,de azért mert mint látod 00:38-kor írtam ki a kérdést és akkor nem nagyon figyeltem az írásra,csak választ akartam kapni.És most nem kifogásokat keresek.Próbálom helyesen írni a könyvem,de ha mindig más szavat ír ,mint amit én akarok,akkor nem tudok mit csinálni.
2021. jún. 29. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Szót, légyszi, szót...

Ja, és pont vagy vessző után nyomunk egy space-t, hogy szebb legyen és az olyan szőrszálhasogatók, mint én vagy az emberek gyakorin vagy wattpadon ne tudjanak kötekedni.

2021. júl. 14. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!