Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Megérné új instagram profilt...

Megérné új instagram profilt készíteni?

Figyelt kérdés

Már egy ideje gondolkozom, hogy új instagram profilt kezdek, ahol tiszta lappal, nonameben kezdek el porsztolni.(Ne ilyen idézetes dologra gondoljatok. hehe rajzos profilra gondoltam.) mivel magyarul csinálom, meg az aktivitás is meghalt (majdnem hatszáz követőm van, de körülbelül 35-40 emberhez jut el a posztom.)

Így arra gondoltam, hogy kezdek egy újat, angolul (hogy több emberhez is eljussanak a rajzaim ^^), viszont nem vagyok teljesen biztos benne, hogy megérné.

Illetve, hogy a régivel sem tudom, mi legyen, mert sok emlék köt hozzá...már lassan négy éve megvan. Illetve a wattpados fiókommal is "össze van kötve", bár az is magyar.

Ah, most mégjobban összezavarodtam. XD

Szóval szerintetek megérné új instagrammot kezdeni?

Előre is köszönöm a válaszokat. <3

2021. jún. 28. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem megéri, az új profil kezdése nem feltétlen jelenti azt, hogy törölnöd kell a régit. a régit megtarthatnád emléknek, főleg ha a wattpad fiókod is ahhoz van kötve, az új pedig egy friss kezdet lehet. (és ha a régi csődbe ment, akkor érdemes előtte olvasni cikkeket arról, hogy mitől lesz sikeres egy ilyen új rajzos, angol fiók!)

esetleg még annyit tehetsz, hogy a régire posztolod, hogy újat kezdesz, legalább azzal a 35-40 emberrel elindulhatsz.

hajrá!

2021. jún. 28. 18:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a gyors és a hasznos választ!

Akkor most belemerülök, hogy mit kell tennem, hogy aktívabb legyen majd a profilom. ^^

2021. jún. 28. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg, de a régit törölni érdemes. Még soha egyetlen emberről sem hallottam, aki törölte és megbánta.
2021. jún. 28. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne töröld a régi profilod. Ha pedig úgy érzed hogy jót tenne neked egy új profil akkor csinálj egyet.
2021. júl. 26. 23:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. júl. 27. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!