Miskolcon a Helynekembe beengednek 18 év alulit?
*Vagy pl amúgy ha mondjuk az apjával megy, és mondjuk az apja vigyáz rá, vagy ponthogy a gyerek vigyáz az apjára, hogy ne igyon annyit.
Egyébként a védettségiről nem tudok, most annak se néztem utána.
Amúgy, azt hiszem, 50 főig lehet tartani rendezvényeket; de mondjuk ezt se tudom, hogy pl egy kávézó, söröző, ha ott van együtt 50 random ember; akkor az most rendezvénynek számít-e; ha nem rendezvényszerűen mentek be, hanem csak beültek, és nem tudták, hogy a másik is megy. Lehetséges amúgy ,hogy kell védettségi igazolvány oda; talán van rá esély. Amúgy nem tudom azt se,hogy közterületre, vagy magánterületre vonatkozik-e; de talán azt hiszem, kültérre nem kell maszk; és , ezt se tudom, hogy akkor ülhetnek-e védettségi igazolvány nélkül esetlegesen éttermek teraszán emberek; meg hogy maszknélkül-e. De mondjuk az úgyis lekerül, hogyha fogyasztanak. Tehát én erről a védettségi igazolványosról nem tudok semmit, tehát minden, amit írtam, csak felvetés,nem néztem utána; ahogy a fönti is valami tippszerűség, valami okfejtés-szerűség akarna lenni.
További szép estét mindenkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!