Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vállal valaki előolvasást?

Vállal valaki előolvasást?

Figyelt kérdés
Egy történet első fejezetéről lenne szó. Nagyon rövidke, ízelítő szerű, de érdekelne az emberek véleménye róla, mert kezdő vagyok.

2021. jún. 21. 23:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem írt, de linket nem kaptam még
2021. jún. 24. 09:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem küldte el :/
2021. jún. 24. 11:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, nagyon hálás vagyok a jelentkezésekért. Máris küldöm mindenkinek :)
2021. jún. 24. 12:40
 14/15 A kérdező kommentje:

[link]

Felraktam ide, talán így könnyebb lesz mindenkinek, meg nekem is könnyebb így, hogy nem egyenként küldöm, ne haragudjatok. Nem számítottam rá, hogy ennyien lesztek.

Tudom, rövid, talán ebből nem sok mindent fogtok leszűrni...de, mindig úgy éreztem, hogy a történeteim már az legelején elvéreznek. Ami a legjobban érdekel, az az első benyomás. Főleg a karakterekről alkotott vélemény érdekel, megfogtak-e, vagy sem, és arra, hogy a párbeszédekről mit gondoltok. Mindig olyan problémáim vannak az írással, hogy 1. idegesítőre sikerülnek a karaktereim, 2. a párbeszédek, amiket írok, halál unalmasak.

Minden kritikát szívesen fogadok, szükségem is van rájuk! :) Köszönöm.

Ui.: a szál egyszerű, a két főszereplőm gyűlöli egymást, és -természetes- ebből fog kibontakozni egy szerelmi szál. (Mivel egy tucat ilyen sztori van, emiatt is szeretném, hogy megfogja az olvasót már a legelején.)Remélem senkit sem rettent vissza, hogy két fiúról van szó.

Köszönöm!

2021. jún. 24. 12:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#6 vagyok

Elolvastam a kirakott fejezetet, be is követtelek. :)

Először is, pozitívum volt az, hogy jó a helyesírásod (rengeteg olyan borzalmas könyv van a wattpadon, amit több ezren megnéztek, pedig a helyesírás, és a fogalmazás pocsék.)

Tetszettek a leírásaid, élvezetes volt olvasni, ahogy fűzöd össze a mondatokat.

Az egyik hiba, amit észrevettem, egy-egy szó sokszori használata egymás után. Ilyen volt pl: a szem. Ezt azzal tudod kiküszöbölni, hogy miután megírtál egy részt a könyvedből, várj vele pár órát (akár napot is), és utána újra olvasd át. Ekkor sokkal szembetűnőbbek lesznek az ilyen jellegű hibák, amik fölött korábban csak átsiklottál.

A karaktereid (főleg a főszereplő) szimpatikusak voltak. Clay egy picit sablonosnak tűnik így első olvasásra, de idegesíteni nem idegesített. A párbeszédeid sem voltak unalmasak.

Tetszett a kialakuló helyzet, a történet. Tudom, hogy sok ilyen sztori van, de nekem mégis felkeltetted az érdeklődésem. El fogom olvasni a további részeket is, ha majd folytatod. :)

Összességében jó kis könyv lesz, csak így tovább! Egy fejezetnyi történetről nem nagyon lehet komolyabb kritikát írni, én csak ennyit tudtam összehozni így hirtelen. Esetleg ha szeretnéd, hogy bétázzam a további részeket, írhatsz nekem privátban is! :)

2021. jún. 24. 15:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!