Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az egyik Facebook idióta...

Az egyik Facebook idióta személyesen?

Figyelt kérdés
Esetleg megvan vagy találkoztatok a facebook accountjával? Nekem az egyetlen ilyen Széll Richárd volt, még 2017-ben láttam az accountját, a sok negatív hozzászólással( jogosan), bár azóta már nem lelem az accountját. Valakinek esetleg megvan valamelyik idióta accountja? Időnként elég megjátszottnak tűnik, főleg ricárdó és magdi esetén, hogy senki nem dobta még fel a valódi nevüket annyi rész után. Szerintem részben megjátszott, bár ettől még jól szórakozok rajta.
2021. jún. 21. 18:50
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én bírom Radics Petit és nagyon szórakoztatóak a videói, de a Facebook idióták majdnem teljesen kamu. Főleg Ricardo, de Radics maga is elismerte a fókuszcsoportos interjúban, hogy "ki szokta színezni" a facebookos posztokat, hogy viccesebb legyen.
2021. jún. 21. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!