Program védettségi igazolvány nélkül..?
Figyelt kérdés
Akik nem oltatták be magukat hova tudnak menni, milyen kikapcsolódási lehetőségek vannak amit védettségi igazolvány nélkül is igénybe lehet venni (Magyarországon belül)?
Minden féle lehetőség érdekel.
2021. jún. 17. 10:15
1/3 anonim válasza:
Én beoltottam magam (fene se tudja már, hogy volt-e értelme), de eddig sehol se kellett használnom még a kártyát. Voltam már kocsmában, plazmaközpontban, parkban, szóval tényleg 1000 féle helyen és egyszerűen sehol se került elő, maszkot meg így is, úgy is felvenném fedett helyeken, hogy szent legyen a béke. Szerintem túl van lihegve ez a kártyás téma és ha nem akarsz ki menni külföldre, hanem csak úgy krúzolgatni, csavarogni, beténferegni szeretnél ide-oda, ahhoz nem kell kártya. Mondom, az én életem semmiben se változott meg a kártya után.
2/3 anonim válasza:
Előbb-utóbb elfelejtik ezt az igazolványos hülyeséget.
3/3 anonim válasza:
A fanatikus Covidizmus hanyatló félben van. Majd a 4. hullám feléleszti!🤣😱🦠
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!